Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'den elektrik zammına tepki: Yanlış politikaların faturasını vatandaş ödeyemez

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'den elektrik zammına tepki: Yanlış politikaların faturasını vatandaş ödeyemez

Vergi uzmanı Ozan Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile elektriğe gelen yüzde 38 zamma tepki gösterdi. Hükümetin yıl sonu enflasyon hedefini tutturmak için dar gelirli kesimlere zam yapmaktan kaçındığını ifade eden Bingöl, "Çalışanın ve emeklinin omuzları, bu kadar yanlış politikanın faturasını, yükünü çekemez, haberiniz olsun!" dedi.

Her geçen gün iğneden ipliğe gelen zamlara elektrik de eklendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle mesken abone grubu için elektrik satış fiyatlarına 1 Temmuz'dan itibaren yüzde 38 zam yapılacağını duyurdu.

Vergi uzmanı Ozan Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda elektriğe yapılan yüzde 38 zamla ilgili eleştiride bulundu. Bingöl, hükümetin yıl sonu enflasyon hedefini tutturmak için asgari ücretli, emekli ve dar gelirli kesimlere zam yapmaktan kaçındığını belirtti.

'YANLIŞ POLİTİKALARIN FATURASINI VATANDAŞ ÖDEYEMEZ'

Bingöl'ün paylaşımı şu şekilde:

"Elektrik zammı geldi, 3 Temmuz tarihinde akaryakıt, alkol, tütün ürünlerindeki otomatik ÖTV artışı da kaçınılmaz. Yıl sonu enflasyon hedefi olan %40’ları galiba asgari ücretliye, emekliye, dar gelirliye zam yapmayarak tutturmaya çalışıyorlar! Çalışanın ve emeklinin omuzları, bu kadar yanlış politikanın faturasını, yükünü çekemez, haberiniz olsun!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN