Silivri'de anız yangını: Alevler evlere yaklaşıyor

Silivri'de anız yangını: Alevler evlere yaklaşıyor

Silivri Selimpaşa'da anız yangını çıktı. Büyüyen yangında alevler yerleşim bölgesine yaklaştı. Yangına havadan müdahale ediliyor.

Silivri Selimpaşa'da anızdan çıkan yangın büyüdü ve alevler yerleşim bölgesine yaklaşıyor. Yangın nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinden yardım bekliyor.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangına havadan da müdahale ediliyor. Helikopterlerle yangına su ve köpük dökülürken, itfaiye ekipleri de karadan yangını söndürmeye çalışıyor.

Yangının büyüklüğü ve yerleşim bölgesine olan yakınlığı nedeniyle bölgede tedbirler alındı. Bazı evler tahliye edilirken, bölgeye elektrik ve doğalgaz kesildi.

Silivri Kaymakamlığı ve Silivri Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yangının kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN