Bu araç rakiplerini bir bir eleceyek! Clio fiyatına SUV araç fırsatı: Türkiye'nin en ucuz elektrikli aracı olmaya aday

Bu araç rakiplerini bir bir eleceyek! Clio fiyatına SUV araç fırsatı: Türkiye'nin en ucuz elektrikli aracı olmaya aday

TOGG’un yeni rakibi gözleri korkuttu. Clio fiyatına SUV model araç almak isteyenler bu aracın bağımlısı olacak. Türkiye’de satışa sunulan en ucuz elektrik araç için nefesler tutuldu. İşte tüm detaylar…

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de gerçekleştirilen etkinlik ile birlikte BYD Atto 3, model araç tanıtımı gerçekleştirildi. Dünyada en çok elektrikli araç satan marka konumunda olan BYD’nin yeni model araçları göz dolduruyor. Aldığım araç hem çevre dostu olsun hem de fiyatı uygun olsun diyorsanız mutlaka bu araca göz atmanız gerekiyor. İşte tüm detaylar…

BYD ATTO 3 FİYATI NE KADAR?

Hem fiyatıyla hem de özellikleri ile göz dolduran BYD Atto 3, Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG ile yarışıyor. 1 milyon 500 bin TL gibi bir fiyat ile Türkiye piyasasına girmeye hazırlanan BYD Atto 3, TOGG ile hemen hemen aynı fiyat skalasında yer almaktadır.

byd-atto-3-1.jpg

BYD ATTO 3 NE ZAMAN TÜRKİYE’DE SATILACAK?

%10'luk ÖTV diliminde yer alan BYD Atto 3, 2024 yılında piyasaya girecek. B-SUV ve C_SUV modelleri kapsayan bir araç olarak görülen BYD Atto 3, bagaj hacmi olarak da B-SUV modellerine rakip olabilecek niteliktedir.

byd-atto-3-fiyati.jpg

0-100 km hıza yalnızca 7.03 saniyede ulaşan BYD Atto 3, 420 km ortalama sürüş menziline sahiptir. Hızlı şarj özelliği bulunan bu araç %30'dan %80'e yalnızca 29 dakikada şarj olmaktadır. Türkiye'de satışa çıkmak için hazırlanan BYD Atto 3, en dolu modeli ile piyasaya giriş yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN