Tesla tahtını Çinlilere kaptırdı! Satılmamış binlerce araç çürüyor: O görüntüler hayrete düşürdü

Tesla tahtını Çinlilere kaptırdı! Satılmamış binlerce araç çürüyor: O görüntüler hayrete düşürdü

Otomobil sektörünün en gözde araba markalarından biri olan Tesla, görenleri şaşkına çeviren görüntülerle gündeme geldi. Öyle ki dünyaca ünlü marka satılmamış binlerce aracıyla hayretlere düşürdü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım uydudan çekilen görüntüler sayesinde satılamamış binlerce Tesla aracın otoparklarda biriktiğini gözler önüne serdi. Öte yandan Tesla’nın Çinli elektrikli otomobil üreticileriyle büyük bir rekabet içerisinde olduğu söyleniyor. Bu söylentilerin üzerine onlarca Tesla modelin otoparklarda bekliyor olması kullanıcıların kafasında soru işaretlerine yol açıyor.

yeni-proje-2-004.jpg

UYDU GÖRÜNTÜLERİNDE ORTAYA ÇIKTI

Akit’te yer alan habere göre, son zamanlarda Tesla satışları zorluk yaşıyor. Öyle ki bu yılın başında 47 binden fazla araç üreten ünlü marka, bu araçların birçoğunu satamadı. Tesla teslimatları geçen yıla göre yüzde 8,5 düştü. Öte yandan söz konusu bu düşüş şirketin 2020 yılından bu yana yaşadığı ilk düşük satış oranı olarak kaydedildi.

yeni-proje-1-003.jpg

Ekim 2023 ile Mart 2024 arasındaki satılmamış Tesla stoklarını karşılaştırdı. Görüntüler, Mart ayında Ekim’e kıyasla çok daha dolu otoparkları gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN