Motor değil tank! Dünyanın en büyük elektrikli motorsikletli piyasaya çıktı: Tek şarjla 720 kilometre gidiyor

Motor değil tank! Dünyanın en büyük elektrikli motorsikletli piyasaya çıktı: Tek şarjla 720 kilometre gidiyor

Dünyanın en büyük elektrikli motorsikleti için görkemli bir tanıtım günü düzenlendi. Tek şarjla 720 kilometre giden bu motor rekor kırarken, görenler tanka benzetmekten geri duramadı. İşte, dünyanın en büyük elektrikli motorsikleti Felo TOOZ…

Geçtiğimiz hafta görkemli bir etkinlikle tanıtımı yapılan Felo TOOZ, dünyanın en büyük elektrikli motorsikleti unvanını aldı. 125 mph değerinde maksimum hızlanma seviyesi olan aracın, tek seferlik şarjla tam tamına 720 km yol gidebildiği biliniyor.

Tek seferde bu kadar uzun bir mesafeyi giden aracın bataryası da doğal olarak oldukça büyük. Bu da motorun büyüklüğünü gözle görülür oranda artırıyor…

felo-tooz-1.jpg

MULTİMEDYA KAPASİTESİ OLDUKÇA YÜKSEK

Felo TOOZ’un en büyük vaatlerinden biriyse, yüksek seviyedeki multimedya kapasitesi oluyor. Motorsikletin pek çok farklı telefonla tam uyumlu olarak kusursuz biçimde çalıştığı aktarılırken, tatmin edici bir navigasyon imkanı sağladığı konuşuluyor. Aynı zamanda motorun büyüklüğünden güç alarak oldukça kapsamlı bir hoparlör sistemi de sunuyor.

felo-tooz-2.jpg

Bunların yanı sıra, motor tam 12 inç büyüklüğünde, Bu ekranın kullanıcı deneyimini ciddi oranda iyileştireceği düşünülüyor. TOOZ ileri seviyedeki güvenlik kapasitesiyle dikkat çekerken, oldukça güvenli bir sürüş tecrübesi de sunması bekleniyor. TYPE2 şarj sistemi sayesinde ise batarya %20’den %80’e sadece 20 dakika içinde ulaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN