İtalyan firmalar ITM 2024'te Türkiye'deki işbirliklerini artırıyor

İtalyan firmalar ITM 2024'te Türkiye'deki işbirliklerini artırıyor

İtalya'nın önde gelen 16 tekstil makineleri üreticisi, Italian Trade Agency (ITA) ve ACIMIT organizasyonu ile 4-8 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ITM 2024 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı'nda boy gösterdi. Fuarda sergilenen son teknoloji ürünler ve çözümler, Türk tekstil sektörünün gelişimine katkı sağlama potansiyeli taşıyor.

2023 yılında 2 milyar Euro'ya ulaşan İtalyan tekstil makineleri ihracatında Türkiye, 183 milyon Euro ile Çin'den sonra ikinci sırada yer alıyor. ITA Direktörü Marco Pintus, ITM 2024'ün İtalyan firmalar için yeni ihracat pazarlarına açılma ve Türk tekstil sektörünü daha yakından tanıma fırsatı sunduğunu belirtti.

ITM 2024, tekstil teknolojileri alanındaki liderleri bir araya getirerek sektördeki en son yenilikleri ve sürdürülebilir teknolojileri sergileme imkanı sağladı. İtalyan firmalar, fuarda kurdukları yeni iş birlikleriyle Türkiye pazarındaki varlıklarını güçlendirmeyi hedefliyor.

İtalyan tekstil makineleri, özellikle Asya, Avrupa ve Amerika pazarlarında üstün teknoloji ve donanımlı ürünleriyle öne çıkıyor. İtalyan üreticiler, ITM 2024'te sergiledikleri yenilikçi çözümlerle Türk tekstil sektörünün global rekabet gücünü artırmayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN