Faizde parası olanlar dikkat, düşecek! Yatırım uzmanı uyardı: Bu yatırım 10 kat kazandırıyor

Faizde parası olanlar dikkat, düşecek! Yatırım uzmanı uyardı: Bu yatırım 10 kat kazandırıyor

Yatırım yapmak isteyenlerin çok işine yarayacak açıklama ünlü yatırım uzmanı Mert Ergün’den geldi. Faizlerin düşeceğini söyleyen Ergün, faize nazaran 10 kat daha fazla kazandıracak olan yatırım aracını açıkladı. İşte detaylar…

Yatırımcılar varlıklarını en iyi şekilde değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Piyasada yaşanan dalgalanmalar yatırımcıların yönelimini değiştirse de bazı yatırım araçları popülerliğini hiç kaybetmiyor.

Son zamanlarda mevduat faizlerine olan ilgi artmış durumda ancak yatırım uzmanı Mert Ergün, 2025’te en yüksek kazancı sağlayacak yatırım aracına vurgu yaparak yatırımcılar için oldukça önemli olan açıklamalara imza attı.

en-iyi-kazandiran-yatirim-araci-1-001.jpg

MEVDUAT FAİZLERİ YÜKSELİYOR

Son zamanlarda bankalar tarafından sunulan yüksek faiz oranları, vadeli mevduat hesaplarına duyulan ilginin artmasına neden oldu. Yatırımcılar, bu cezbedici seçenekler içinde en uygununu seçmek isterken karar verme süreci de git gide karmaşık bir hal alıyor. Örneğin, 100 bin liralık bir mevduatı 32 gün boyunca yıllık %54.83 faiz oranıyla değerlendiren bir yatırımcı, stopaj oranı düşüldükten sonra 4,226 lira faiz getirisi elde ediyor.

Bankalar tarafından sunulan farklı vade seçenekleri ile faiz oranları da seçim sürecinin zorlaşmasına neden oluyor. Mesela, 3 ay vadeli %59.45 veya 6 ay vadeli %56.98 gibi seçenekler mevcut.

Mevduat faizlerindeki yükseliş sürse de bazı ekonomi uzmanları, yaşanan yükselişin kalıcı olmayacağı görüşünde. Uzmanlar, söz konusu yatırımların kısa süreli getirileri olduğunu, uzun vadeli getiri için konut ve arsa yatırımına yönelmek gerektiğini vurguluyor.

en-iyi-kazandiran-yatirim-araci-001.jpg

EN ÇOK KAZANDIRACAK YATIRIM

Yatırım uzmanı Mert Ergün de, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında 2025 yılı için toprak yatırımının çok önemli kazançlar sağlayacağını vurgulayarak, vadeli mevduatın ise anlık bir tatmin olduğunu aktardı.

Ergün paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Vadeli mevduat anlık bir zevk sağlar. Ancak doğru yatırım gerçek bir aşk hikayesidir. Vadeli mevduat sizi birkaç ay daha mutlu edebilir en fazla. Doğru yatırım ise 20 yıl sonrasını ve sevdiklerinizi güvence altına alır. Geleceğinize güvenerek yapacağınız, hikayesi olan bir TOPRAK yatırımı ise 2025’te size büyük kazançlar getirebilir.”

NOT: Bu haberde yazanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Sadece uzman görüşlerine yer verilmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN