Ebebek'ten pişmanlık yaratan halka arz! Çalışanlar isyanda: Hisse alanlar artık bunu da yaptı...

Ebebek'ten pişmanlık yaratan halka arz! Çalışanlar isyanda: Hisse alanlar artık bunu da yaptı...

Geçtiğimiz günlerde halka arzını gerçekleştiren Ebebek'in çalışanları isyanda! Şirketten hisse alan birçok vatandaş patron kesilirken, mağazaları dolaşarak sosyal medya hesaplarında da video paylaştı. İşte, Ebebek çalışanlarını isyan ettiren o durum...

29 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında halka arzını gerçekleştiren Ebebek'in, halka arz büyüklüğü 1.8 milyar TL olarak gerçekleşti. Halka arza toplamda 4 milyon yatırımcı katılım sağlarken, hisse alanlar çalışanları resmen canından bezdirdi!

Öyle ki hisse alan vatandaşlar tek tek mağazaları dolaşarak hem video çekti, hem de haklarının neler olduğunu araştırdı.

SOSYAL MEDYADA ÖZEL GRUP AÇILDI

Facebook'ta özel grup kuran vatandaşlar, Ebebek'ten hisse alanların hangi haklara sahip olduğunu araştıranlara ise ironik yanıtlar vermekte gecikmedi.

p-h-15-ic.jpg

ÇALIŞANLAR İSYAN ETTİ

Ebebek çalışanları ise bu durumdan bezme noktasına geldi. Çalışanlar, hisse alan vatandaşların mağaza gelip kendilerini kontrol ettiklerini belirterek, "Halka arzdan sonra her gün birileri gelip mağazada çalışıp çalışmadığımızı müdürlere bildiriyorlar. Rafları düzeltip, işleyişi kontrol edenler var" diyerek isyan ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN