Dünyanın en büyüğü görücüye çıktı! Elektrikli motosiklette devrim: 20 dakikada batarya yüzde 60 şarja ulaşıyor

Dünyanın en büyüğü görücüye çıktı! Elektrikli motosiklette devrim: 20 dakikada batarya yüzde 60 şarja ulaşıyor

Dünyanın en büyük elektrikli motosikleti görücüye çıktı! Elektrikli motosiklet sektöründe devrim! 20 dakika gibi kısa bir sürede batarya yüzde 20'den yüzde 80'e çıkıyor...

Felo TOOZ, son günlerde büyük bir etkinlikle tanıtıldı ve dünyanın en büyük elektrikli motosikleti olarak rekor kırdı. Aracın, 125 mph'lik maksimum hızlanma seviyesine sahip olduğu ve tek seferlik şarj ile tam 720 kilometre yol gidebildiği iddia ediliyor. Bu iddianın doğrulanması halinde, elektrikli motosiklet dünyasında büyük bir dönüşüm yaşanabilir.

Aracın uzun mesafe performansını mümkün kılan şey, büyük bir bataryaya sahip olması. Ancak bu da motorun boyutunu önemli ölçüde artırıyor. Felo TOOZ'un en dikkat çeken özelliklerinden biri ise yüksek seviyedeki multimedya kapasitesi. Motosikletin birçok farklı telefonla uyumlu olduğu ve tatmin edici bir navigasyon imkanı sunduğu belirtiliyor. Ayrıca, motorun büyüklüğünden güç alarak kapsamlı bir hoparlör sistemiyle donatıldığı biliniyor.

20 DAKİKADA YÜZDE 60 ŞARJ

720 km menzil iddiasındaki dev elektrikli motosiklet: Felo TOOZ

Bunun yanı sıra, Felo TOOZ'un 12 inçlik dev bir ekrana sahip olacağı da ortaya çıktı. Bu ekranın kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştireceği düşünülüyor. TOOZ, ileri seviyedeki güvenlik özellikleriyle de öne çıkıyor ve güvenli bir sürüş deneyimi sunması bekleniyor. Ayrıca, TYPE2 şarj sistemi sayesinde bataryanın %20'den %80'e sadece 20 dakikada şarj olabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN