BYD'nin Türkiye'de de satacağı SUV'da şarj sürprizi! Manisa'ya dev fabrika kurmaya başlamıştı

BYD'nin Türkiye'de de satacağı SUV'da şarj sürprizi! Manisa'ya dev fabrika kurmaya başlamıştı

BYD'nin Türkiye pazarında da satacağı SUV'da şarj sürprizi! Manisa'ya dev fabrika kurmaya başlamıştı! O model, şarj detayı ile dikkat çekti...

TUNACAN ATALAY

Manisa'ya 1 milyar dolarlık yatırımla kuracağı fabrikayla adından son günlerde oldukça sık söz ettiren Çinli otomobil devi BYD, yeni modeliyle sükse yapmaya hazırlanıyor. BYD, yeni SUV modeli Sea Lion 07'yi 14 Ekim'de Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtmaya hazırlanıyor. BYD'nin küresel pazara yönelik en iddialı modellerinden biri olan Sea Lion 07, özellikle Türkiye pazarını hedef alıyor. SUV segmentinde dikkat çeken bu model, sahip olduğu gelişmiş teknolojileri ve uygun fiyatıyla adından söz ettirecek.

REKABETÇİ FİYAT VE İKİ FARKLI BATARYA SEÇENEĞİ

BYD Sea Lion 07: Tesla Model Y'ye Uygun Fiyatlı Rakip

Çin’de 26 bin dolar gibi oldukça rekabetçi bir fiyattan satışa sunulan Sea Lion 07, 71,8 kWh ve 80,6 kWh olmak üzere iki farklı LFP (Lityum Demir Fosfat) batarya seçeneğiyle geliyor. BYD'nin bugüne kadar geliştirdiği en ileri termal yönetim sistemini bünyesinde barındıran araç, yeni nesil e-platform 3.0 evo mimarisi ile donatıldı.

ŞARJ SÜRPRİZİ: YALNIZCA 28 DAKİKADA %80 DOLUM

BYD Sea Lion 07: Tesla Model Y'ye Uygun Fiyatlı Rakip

800V elektrik mimarisine sahip Sea Lion 07, şarj hızında da sürpriz yapıyor. %10'dan %80'e kadar yalnızca 28 dakikada şarj olan araç, %80'den %100'e ise sadece 18 dakikada ulaşabiliyor. Bu etkileyici şarj süresi, elektrikli araç kullanıcıları için önemli bir avantaj sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN