Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatında düşüş

Standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,3 düşerek 3 milyon 40 bin lira oldu. Cuma günü ise fiyat 3 milyon 50 bin lira seviyesindeydi.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı, haftanın ilk işlem gününde dalgalı bir seyir izleyerek gün sonunda yüzde 0,3 değer kaybetti. Cuma günü kapanış fiyatı 3 milyon 50 bin lira olan altının kilogramı, pazartesi günü 3 milyon 40 bin liraya geriledi.

Gün içinde altının kilogram fiyatı en düşük 3 milyon 40 bin lira seviyesini görürken, en yüksek 3 milyon 90 bin lira seviyesine ulaştı. Piyasada gerçekleştirilen işlemlerde, altın hacmi 1 milyar 19 milyon 148 bin 484,51 lira olarak kaydedildi ve toplamda 334,75 kilogram altın el değiştirdi.

Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi ise 1 milyar 327 milyon 736 bin 672,15 lira olarak gerçekleşti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN