BYD Seal U DM-i fiyatı belli oldu: Pazarı sarsacak iddia! Ünlü otomotivci açıkladı

BYD Seal U DM-i fiyatı belli oldu: Pazarı sarsacak iddia! Ünlü otomotivci açıkladı

Otomotiv uzmanından heyecanlandıran açıklama! Elektrikli otomobil almak isteyenlere müjde! BYD Seal U DM-i fiyatı belli oldu. Düşen vergi oranları fiyatları dibe çekecek! Pazarı sarsacak iddia...

Otomotiv uzmanı Turgut Yüksekdağ'ın yakından incelediği ve test etme fırsatı bulduğu BYD Seal U DM-i modeli için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Plug-in hibrit otomobiller için yapılan ÖTV düzenlemesiyle %80'den %30'a düşen vergi oranları, bu modelin fiyatında da önemli bir indirime işaret ediyor.

FİYATI NETLEŞİYOR

BYD Seal U Dm-i Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Tamindir

Şu anda yaklaşık 2,3 milyon liradan satılan BYD Seal U DM-i'nin yeni fiyatının 1,6 milyon lira seviyesinde olması bekleniyor. Yüksekdağ, bu fiyat seviyesinde aracın "çok çok satacağını" ve pazarın bu otomobile göre kendini konumlamak zorunda kalacağını belirtti.

D segmenti bir SUV olan BYD Seal U DM-i, plug-in hibrit teknolojisiyle 80 kilometreye kadar elektrikli olarak gitme imkanı sunuyor. Full donanımlı olması ve yeni fiyatıyla birlikte birçok kişinin ilk tercihi olma potansiyeli taşıyor.

BYD Seal U DM-i'nin yeni fiyatının netleşmesiyle birlikte otomotiv pazarında büyük bir hareketlilik yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN