Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında son 24 saatte 4 kişi öldü

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında son 24 saatte 4 kişi öldü

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken Ukrayna bölge yetkilileri yeni bir açıklamada bulundu. Yetkililer Rusya'nın dokuz Ukrayna bölgesini hedef aldığını belirtirken, son 24 saat içinde dört kişinin hayatını kaybettiğini ve 11 kişinin yaralandığını ifade etti.

Bölgesel yetkililerin bildirdiğine göre, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında son 24 saat içinde dört kişi hayatını kaybetti ve 11 kişi de yaralandı.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre, Rusya dokuz Ukrayna bölgesini hedef aldı.

Bölge Valisi Oleh Synehuibov'a göre Rus güçleri, 13 Şubat'ta yerel saatle sabah 7.30 civarında Harkov Bölgesinin Kurylivka köyünde bir tarım tesisine saldırı düzenleyerek iki erkek sivili öldürdü ve iki kişiyi de yaraladı.

Synehuibov, Rusya'nın son 24 saat içinde Harkov'da çok sayıda yerleşimi vurduğunu ve ayrıca Kupiansk'ta bir eve zarar verdiğini söyledi.

ZAPORİJYA'YA 127 SALDIRI DÜZENLENDİ

Bölge Valisi Serhii Lysak , Rus birliklerinin bugün erken saatlerde Dnipro Bölgesindeki Nikopol'u bombaladığını, 64 yaşındaki bir adamın öldürüldüğünü ve evine zarar verildiğini bildirdi. Lysak'a göre, Rusya'nın dün Nikopol bölgesine yönelik daha önceki saldırılarında 73 yaşındaki bir kadın yaralanmış, ayrıca bir tarım işletmesi, yaklaşık 20 ev ve diğer binalar hasar görmüştü.

Bölge yönetimi yaptığı açıklamada, Rusya'nın geçtiğimiz gün Zaporijya Bölgesindeki 17 yerleşime 127 saldırı düzenlediğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN