Koşu bandının konumuna dikkat! Hayatınızdan olabilirsiniz

Spor salonunda koşu bandı kullananlar! Bu detaya kesinlikle dikkat edin, hayatınızdan olabilirsiniz! Ufak bir dikkatsizlik yüzünden bir kadın yaşamını yitirdi. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

Bir spor salonunda meydana gelen trajik kaza, spor salonlarında güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Spor salonunun üçüncü katında bulunan koşu bandı, talihsiz bir kazaya sebep oldu. Koşu bandı, pencerenin hemen önünde konumlandırılmış ve arka plandaki pencere ise açıktı.

Genç kadın, rutin spor antrenmanını yaparken dengesini kaybederek önce koşu bandından düştü. Ardından açık pencereden yuvarlanarak üçüncü kattan aşağıya düştü. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan kadın, maalesef kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN