Her söylediği tutan Simpsonslar bunu da bildi! 2024'ün ilk kehaneti de tuttu!

Her söylediği tutan Simpsonslar bunu da bildi! 2024'ün ilk kehaneti de tuttu!

The Simpsons adlı animasyon dizisi yıllar önce bildiği kehanetlerle sık sık gündeme geliyor. 2023 yılında neredeyse bütün kehanetleri tutan The Simpsonslar'ın 2024 yılında da tahmini tuttu. Bu tahmini ile hedefi on ikiden vuran Simpsonlar bu kez de Stephen Hawking'in adının geçtiği skandala benzer bir olayı yıllar önce ele almış...

1989 yılından beri yayın hayatına devam eden The Simpsons'lar yıllar öncesinden yaptığı tahminlerle adından sıkça söz ettiriyor. Yaptıkları birçok tahmini ile bugüne ışık tutan çizgi dizi The Simpsons'un 2023 yılında da tahminleri birer birer tuttu. Yeni yılda da ilk öngörüsü tuttu.

.jpg

ABD'li fenomen yapımın öngörülerinin birer birer tutması herkesi şaşkına çeviriyor. The Simpsons dizisinde Stephen Hawking'in isminin karıştığı skandal olayın benzerini yıllar önce ele almış.

sipmrg.jpg

İddialara göre, Amerikalı finansçı Jeffrey Epstein'in fuhuş adasına gidenler arasında ünlü fizikçi Stephen Hawking'in de vardı. Hawking'in reşit olmayan genç kızlarla birlikte olduğu ve bu olayın rüşvetle kapatıldığı öne sürüldü. Bu iddialar sosyal medyada büyük ses getirirken, skandal olayı Simpsonlar'ın yıllar öncesinden bildiği ileri sürüldü.

simfh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN