'Gangsta's Paradise' şarkısının sahibi Coolio vefat etti

'Gangsta's Paradise' şarkısının sahibi Coolio vefat etti

"Gangsta's Paradise" şarkısıyla tüm dünyada tanınan rapçi Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti. Coolio'nun banyoda ölü bulunduğu belirtildi. Ölüm sebebi ise bilinmiyor.

Rapçi Coolio'nun yıllardır menajerliğini yapan Jarez, internet sitesi TMZ'e, 59 yaşındaki rapçinin Los Angeles'ta bir arkadaşının evindeyken hayatını kaybettiğini söyledi.

Ünlü rapçinin menajeri, arkadaşının uzun süre tuvalette kalan rapçiyi kontrol etmeye gittiğini ve onu yerde yatarken bulduğunu anlattı.

Olay yerine acil yardım ekipleri çağrıldı. Coolio'nun kalp krizi geçirdiği düşünülse de ölüm sebebi araştırılmaya devam ediyor.

GANGSTA'S PARADİSE İLE GELEN ÜN

Kariyerine 80'lerde başlayan rapçi, 1995'te "Gangsta’s Paradise" şarkısıyla ünlenmişti. Sözkonusu şarkı "Dangerous Mind" filminde çalmış ve rapçiye 1996'da En İyi Solo Rap Performansı kategorisinde Grammy ödülü kazandırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN