Evine düzenlenen İHA saldırısı sonrası Netanyahu'dan açıklama: Hiçbir şey bizi caydıramaz

Evine düzenlenen İHA saldırısı sonrası Netanyahu'dan açıklama: Hiçbir şey bizi caydıramaz

Lübnan'dan İsrail'in kuzeyi hedef alınarak atılan İHA, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun evinin de bulunduğu bölgeye isabet etti. O sırada evde olmadığı iddia edilen Netanyahu olayın ardından, "Hiçbir şey bizi caydıramaz." açıklamasını yaptı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medyada paylaştığı videoda, iki gün önce Gazze'de İsrail güçleri tarafından öldürülen Hamas Lideri Yahya Sinvar'ın kaybıyla övündü, "İran'ın bölgedeki diğer vekilleriyle savaşmaya devam edeceklerini ve bu savaşı kazanacaklarını" öne sürdü.

İHA saldırısından sonra kamera karşısına geçen Netanyahu, "Hiçbir şey bizi caydıramaz. Zafere kadar devam edeceğiz." dedi.

Lübnan'da İsrail saldırılarına karşılık veren Hizbullah, İHA saldırısıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

İSRAİL BAŞBAKANLIK OFİSİ İHA SALDIRISINI DOĞRULADI

Lübnan'dan fırlatılan insansız hava aracı (İHA) İsrail'in kuzeyindeki Kayserya kentinde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun konutunun da bulunduğu bölgeye isabet etmişti.

İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada da Başbakan Netanyahu'nun Kayserya'daki evine doğru bir İHA fırlatıldığı belirtilmişti.

Olay sırasında Netanyahu ve eşinin evde olmadığı ve yaralanan olmadığı iddia edilen açıklamada, konuya ilişkin detaylı bilgi verilmemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN