Formula 1'de sıradaki durak ABD

Formula 1'de sıradaki durak ABD

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın heyecan dolu sezonu, ABD Grand Prix'si ile devam ediyor. Bu hafta sonu, Teksas'ın Austin kentindeki Amerika Pisti'nde düzenlenecek yarışta, şampiyonluk mücadelesi kızışacak. Max Verstappen'in bu sezonki üstün performansı dikkat çekerken, diğer pilotlar da podyum için kıyasıya mücadele edecek.

Formula 1 severler için heyecan dolu bir hafta sonu başlıyor. Sezonun 19. yarışı olan ABD Grand Prix'si, bu hafta sonu Teksas'ın başkenti Austin'deki Amerika Pisti'nde gerçekleştirilecek. 5,513 kilometrelik pistte 56 tur üzerinden yapılacak yarış, Türkiye saatiyle Pazar günü 22.00'de başlayacak. Sıralama turları ise aynı gün 01.00'da yapılacak.

Bu sezon Max Verstappen'in üstün performansı dikkat çekiyor. Hollandalı pilot, şu ana kadar 7 yarışta birinci olarak şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakaladı. Ancak diğer pilotlar da podyum için mücadele etmeye devam ediyor. Lando Norris 3, Lewis Hamilton, Charles Leclerc ve Oscar Piastri 2, George Russell ve Carlos Sainz ise 1 kez podyuma çıkmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN