Umut etmekten korkmayın! Koç, ikizler, yengeç, başak, kova, yay ve balıklar... İşte 20 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Umut etmekten korkmayın! Koç, ikizler, yengeç, başak, kova, yay ve balıklar... İşte 20 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Kendinizi duygusal olarak uzun zamandır hissetmediğiniz kadar iyi hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Evet, bu gerçek. Bunu kafanızda kurmuyorsunuz. İnsanlar ve evren sizin için iyi şeyler yapmak için işbirliği yapıyormuş gibi görünebilir, sanki umduğunuz şeyler nihayet yerine geliyormuş gibi. Henüz hepsi değil, ama muhtemelen bunun da gelmekte olduğunu hissediyorsunuz.

20 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mücadele ettiğiniz güncel bir sorun artık çözülemez bir hal almış olabilir. Vazgeçmenin ve yanlış giden her neyse onunla yaşamayı öğrenmenin eşiğinde olabilirsiniz. Bunu yapmak zorunda değilsiniz. Sadece henüz doğru kişiden yardım istemediniz. Bu imkansız bir işmiş gibi görünebilir çünkü henüz sahip olmadığınız bir beceri veya bilgi gerektiriyor, ancak denemeye devam ederseniz bunu elde edebilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu açıkça söylerseniz yardım size ulaşacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Önünüze çıkan bir fırsat karşısında temkinli davranıyorsunuz. Ya etrafından dolanıyorsunuz ya da tamamen reddediyorsunuz, ancak daha sonra bundan pişman olabilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirirken daha iddialı ve kendinizden daha emin olmanız gerekecek ve bu şekilde davranmamanız için hiçbir neden yok. Zeki ve çalışkan olduğunuz için her türlü riskin üstesinden gelebilirsiniz. Eğer bu işin peşinden gidecekseniz -ki bu konuda teşvik ediliyorsunuz- o zaman elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir süredir mücadele etmekte olduğunuz bir sorun henüz çözülmedi ama üstesinden gelmek artık daha kolay. Geriye kalan yolu kat etmek ve sorunu temelli olarak çözmek için ihtiyacınız olan şeye zaten sahipsiniz. İnatçı olmayın. Kırgınlığınızın, bununla uğraşmak zorunda olduğunuz için size öfke hissettirmesine izin vermeyin. Bu sizi ancak daha fazla batırır. Aslında, bu konuyu incelikle, manevi açıdan güçlü ve mantıklı bir şekilde ele alırsanız, beraberinde getireceği bilgilerden dolayı bu tecrübe için minnettar bile olabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendinizi duygusal olarak uzun zamandır hissetmediğiniz kadar iyi hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Evet, bu gerçek. Bunu kafanızda kurmuyorsunuz. İnsanlar ve evren sizin için iyi şeyler yapmak için işbirliği yapıyormuş gibi görünebilir, sanki umduğunuz şeyler nihayet yerine geliyormuş gibi. Henüz hepsi değil, ama muhtemelen bunun da gelmekte olduğunu hissediyorsunuz. Önemli bir beklentiniz şu anda gelecekteki gerçekliğiniz olarak şekilleniyor, bu yüzden bu konuda da umut etmekten korkmayın. Bir dönüm noktasını geride bıraktınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yarın “yatağın ters tarafından” kalkabilirsiniz. Sonuçta, gece uykunuzu kaçırabilecek bazı çatışmalar ve sorunlarla karşı karşıyasınız ve işlerin nasıl yürüyeceği konusunda çok endişeli olabilirsiniz. Bunu düşünmek bile sizi ürkütebilir. Ancak, yaşadıklarınıza dair bakış açınız, bu durumla nasıl başa çıkacağınızı ve kendinizi nasıl hissedeceğinizi önemli ölçüde değiştirebilir. Kendinize bunun aslında o kadar da büyük bir sorun olmadığını söylerseniz tutumunuz değişecek ve hatta mükemmel bir çözümle uyanabileceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün normalde iletişim kurmadığınız biriyle vakit geçirmeniz tavsiye edilir. Bu kişi sizden biraz daha az çekingen biri olabilir ve gününüzü kahkaha ve eğlenceye dönüştürebilir. Bazen bir şeyleri değiştirmeye, rutininizden çıkmaya ve düşüncelerinizi çeşitlendirmeye ihtiyaç duyarsınız. Boş zamanlarınızı sizin gibi daha çekingen biriyle paylaşmaya daha yatkın olabilirsiniz, ancak şu anda biraz neşeli kahkahanın ve rutin değişikliğinin faydasını görebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birileri bir planınızın yanlış gideceğini öne sürüyor olabilir. Bu kesin bir yargı değildir. Başkaları sizi tercih ettiğiniz yoldan caydırmaya çalışsa bile kendi sağduyunuza güvenmelisiniz. Garip bir nedenden ötürü olumsuz geri bildirim alıyor olabilirsiniz. Birileri size yardım etmek, günü kurtaran kişi olmak istiyor olabilir. Anlayışlı olmaya çalışın, ancak en iyi olduğunu bildiğiniz şeyi yapmakta kararlı olun. Kendinizden şüphe etmeniz için hiçbir neden yok.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kendinizi, bir anlaşmazlığa saplanmış iki arkadaş veya aile üyesi arasında sıkışmış bulabilirsiniz. Sizi kişisel olarak etkilemediği için her iki tarafı da objektif olarak görebilirsiniz. Ancak, bir tarafa diğerinden daha fazla hak verebilirsiniz ve işte ikilem de burada ortaya çıkar. Eğer birinin tarafını tutarsanız diğeri üzülebilir. Eğer taraf tutmazsanız, müdahaleniz samimi olmayacaktır. Fikirlerinizi doğru şekilde çerçevelemek için sezgilerinizi ve insanları anlama yeteneğinizi kullanırsanız bir atılım yapabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir müzakerede yanıt vermeden önce, karşı tarafın söyleyeceklerini iyice dinlediğinizden ve anladığınızdan emin olmanız gerekir. Ne istediğinizi zaten biliyor olabilirsiniz ve bu nedenle yanıtınız çoktan hazır olabilir ve hatta belki de provasını bile yapmış olabilirsiniz. Konuşmak için sabırsızlanıyorsunuz. Ancak bu yanlış anlamaya ve uzlaşamamaya yol açabilir. Karşınızdakini dikkatlice dinlediğinizde anlaşmaya varmanın en iyi yolunu bulabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Eğer hayır konuşmayacaksanız susun. Bunu muhtemelen çocukken anne veya babanızdan duymuşsunuzdur.
Ancak, “hayır” olmasa bile konuşmanın, sözünü sakınmamanın ve söylenmesi gerekeni söylemenin de bir zamanı vardır. Şu anda kendinizi bir çıkmazın içinde bulabilirsiniz. Aklınızdan geçen eleştiriyi paylaşmazsanız bir şeyler düzelmeyecektir. Eleştirinizi nazik bir şekilde dile getirin, ancak içinizi dökün.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Çok yardımsever birisiniz. Yine de şahsen ihtiyacınız olduğunda yardım istemekte zorlanıyorsunuz. Şu anda belirli bir kişiden bir tür desteğe ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz, ancak bunu nasıl isteyeceğinizi bilmiyorsunuz. Bunun tek nedeni başkalarından çok nadiren yardım istemenizdir. Yıllar boyunca diğer insanlara yaptığınız iyilikleri ve yardımları düşünün. Yardım edebilmenin size ne kadar iyi hissettirdiğini hatırlamaya çalışın, o zaman birinden yardım istemenin onu da iyi hissettirebileceğini anlayacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Tutkulu ve yaratıcı bir insansınız. Düşünme süreciniz oldukça yoğun. Yakın zamanda biri yardım talebinizi geri çevirmiş olabilir ve bu durum sizi biraz üzüyor olabilir. Bu, talebinizin şekliyle ilgili olabilir. Bu kişiye duygusal olarak cazip bir şekilde yaklaşmak yerine, gerçeklere dayalı bir savunma sunmayı deneyin. Ne istediğinizin arkasındaki mantığı ve bunun neden gerçekten bir ihtiyaç olduğunu bilmesini sağlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN