İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı Belediye başkanı dahil 4 kişi hayatını kaybetti

İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı Belediye başkanı dahil 4 kişi hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'a yönelik saldırılarını sürdürüyor. Beyrut’un güneyindeki Dahiyeh bölgesine en az iki hava saldırısı düzenledi ve bölgede yoğun duman görüldü. Ayrıca, Batı Bekaa'daki Baaloul kasabasında bir bina vuruldu; bu saldırıda Sahmar Belediye Başkanı Haydar Şahla dahil dört kişi hayatını kaybetti. Enkaz altındaki kişilere ulaşmak için arama-kurtarma çalışmaları devam ettiği bildirildi.

İsrail, Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdürerek Beyrut’un güneyinde yer alan Dahiyeh bölgesini hedef aldı.

Güvenlik kaynaklarına göre, İsrail ordusu tarafından en az iki hava saldırısı gerçekleştirildi ve bu saldırılar sonrasında bölgeden yoğun dumanların yükseldiği bildirildi.

df5hdf5h55h.jpg

İsrail’in saldırıları sadece Beyrut ile sınırlı kalmadı. Lübnan Ulusal Haber Ajansı'nın aktardığına göre, ülkenin doğusundaki Batı Bekaa bölgesinde bulunan Baaloul kasabasında da bir bina vuruldu. Bu saldırıda Sahmar Belediye Başkanı Haydar Şahla'nın da aralarında bulunduğu dört kişi hayatını kaybetti.

Arama-kurtarma ekipleri, enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN