Christopher Nolan'dan yeni film geliyor: Tom Holland kadroda

Christopher Nolan'dan yeni film geliyor: Tom Holland kadroda

Örümcek Adam rolüyle gönüllerde taht kuran Tom Holland, yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filminde rol alacak. Çekimlere gelecek yılın başlarında başlanması planlanan filmin, 17 Temmuz 2026'da sinemalarda olması bekleniyor.

Örümcek Adam rolüyle gönüllerde taht kuran Tom Holland, sinema dünyasının en saygın yönetmenlerinden Christopher Nolan’ın yeni filminde rol alacak. Beyazperde'nin özel haberine göre, Nolan'ın Universal Pictures ile hayata geçireceği bu gizemli projede, daha önce "Oppenheimer" ve "Interstellar" gibi unutulmaz filmlerde birlikte çalıştığı Matt Damon da yer alacak.

Henüz adı ve konusu açıklanmayan filmin senaryosunu da Nolan'ın kendisi kaleme aldığı öğrenildi. Çekimlere gelecek yılın başlarında başlanması planlanan filmin, 17 Temmuz 2026'da sinemalarda olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN