Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Jose Mourinho bile 15 milyon euroluk yıldızı ikna edemedi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Jose Mourinho bile 15 milyon euroluk yıldızı ikna edemedi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Sarı-lacivertli ekipte peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ederken bir kötü haberde yıldız oyuncudan geldi. Taraftarlar bu ayrılığı duyunca şaşkına dönecek. Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Jose Mourinho bile 15 milyon euroluk yıldızı ikna edemedi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları haberimizde...

Süper Lig'in favori takımlarından olan Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor. Sezon başında Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekipte işler pek yolunda gitmiyor. Ligte üst üste puan kayıpları yaşayan Kanarya'dan bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika ayrılık haberi taraftarları şaşkına çevirecek. Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Jose Mourinho bile 15 milyon euroluk yıldızı ikna edemedi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

FENERBAHÇE'DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Fenerbahçe son günlerde ayrılık haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Takımdan birçok yıldızın ayrılması beklenirken gelen son dakika bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'ye Ocak 2023'te 6 milyon euro bonservis karşılığında Parma'dan gelen Jayden Oosterwolde, performansıyla Avrupa'nın önemli takımlarının transfer listesinde yer alıyor. Napoli, Roma, West Ham United gibi büyük takımlar, 23 yaşındaki sol beki takibe almış durumda.

yeni-proje-2024-10-25t144201-512.jpg

JOSE MOURINHO BİLE 15 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA EDEMEDİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Fenerbahçe'de 850 bin euro maaş alan Oosterwolde, Portekizli hoca ile yıldızını parlattı. 13 resmi maçın tamamında 90 dakika sahada kalan Hollandalı yıldız, maaşının 1.5 milyon Euro'ya çıkarılmasını istedi. Yönetim, Ferdi Kadıoğlu gibi İngiltere hayali kuran genç oyuncunun teklifini değerlendirmeye alacağını iletti. Sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan Oosterwolde'yi daha hızlı bulan Mourinho, Çağlar Söyüncü, Bacao, Djiku gibi stoper oyuncuları olmasına rağmen Oosterwolde'yi önümüzdeki süreçte de bu bölgede oynatmaya devam edecek.

yeni-proje-2024-10-25t144147-656.jpg

Bu arada Fenerbahçe yönetiminin Jayden Oosterwolde’in istediği ücreti kabul etmediği iddia edilirken yıldız isim ile anlaşma sağlanamaması halinde sezon sonunda ayrılık görünüyor. Mourinho'nun Fenerbahçe'sinde 13 resmi maçın tamamında görev yapan ve 1199 dakika sahada kalan Oosterwolde, İsmail Kartal yönetiminde 43 karşılaşmada 3164 dakika süre almıştı. Hollandalı yetenek, bu maçlarda 2 kez de fileleri havalandırma başarısı göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN