Arda Güler'in yeni takımı belli oluyor! Dünya devi Arda Güler için harekete geçti

Arda Güler'in yeni takımı belli oluyor! Dünya devi Arda Güler için harekete geçti

Bu sezon Real Madrid'de forma şansı bulma konusunda zorluk yaşayan Arda Güler hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Dünya devi, milli yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

2023 yılının yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Dünya devi, genç yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyduğu performansla herkesi kendisine hayran bırakan Arda Güler, bu etkileyici performansına rağmen bu sezon Real Madrid forması altında 11 karşılaşmada görev alırken sadece 292 süre alabildi. Milli yıldızın, yedek kulübesine hapsolması sonrasında İspanyol devindeki geleceği tartışma yarattı.

19 yaşındaki yıldız oyuncunun salı akşamı oynanan Dortmund maçına 90. dakikada oyuna alınması tepki toplarken dikkat çekici bir iddia ortaya atılı.

Fanatik'in haberine göre; İngiliz devi Manchester City, milli yıldıza kancayı taktı. İngiliz devinin 19 yaşındaki yıldız oyuncuyu uzun vadeli bir yatırım olarak düşündüğü öne sürüldü.

A Milli Takım'ın yıldız isminin Kevin De Bruyne'nin olası ayrılığına alternatif olabileceği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 45 milyon euro olan 19 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, Real Madrid forması altında 23 karşılaşmada görev alırken 6 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN