Jose Mourinho, United maçı sonrasında Türk basınını hedef aldı! 'Türk basını mutlu değildir...'

Jose Mourinho, United maçı sonrasında Türk basınını hedef aldı! 'Türk basını mutlu değildir...'

Dün akşam oynanan United maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Jose Mourinho, Türk basınını hedef alarak çarpıcı ifadeler kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evinde İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ndeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jose Mourinho, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Dün akşam evinde konuk ettiği United ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Jose Mourinho, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Türk basınını hedef aldı. Portekizli teknik adamın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bir basın mensubunun kendisine yönelttiği "Fenerbahçe rakip sahada goller aradı, çaba sarf etti. Birkaç gün önce öne geçtiği maçta mahkum oynamıştı. 3-4 gün içinde ne değişti?" sorusunu yanıtlayan Mourinho, dikkat çekici bir çıkışa imza atarak Türk basınını hedef aldı.

"BUGÜN ÇOK İYİ OLMAMIZDAN TÜRK BASINI MUTLU DEĞİLDİR"

Portekizli teknik adam, kendisine yöneltilen soruyu şu şekilde yanıtladı:

"Samsunspor maçında 2-1 öne geçtikten sonra pozisyonlar üretiyorduk, çok net pozisyonlar kaçırdık. Szymanski, En-Nesyri, Mert Müldür vardı. 5 dakikayı 10 kişi oynadık. Bu da maçın gidişatını, duygusunu değiştirdi. 1 kişi eksik oynayınca geride kaldık, sonrasında da geride kalmaya devam ettik. Son dakikada yediğimiz golü bu ligde sadece Fenerbahçe yer. Başka takım olsa o gol iptal edilirdi.

Bu soruyu neden sordunuz? Bugün çok iyi olmamızdan Türk basını mutlu değildir. Ancak ben çok mutluyum. Manchester United gibi bir rakibe karşı 2 puan kaybetme hissiyatı iyidir. Demek ki iyi oynamışızdır. Süper Lig'de United'dan daha alt seviye oynayan takımlara karşı böyle oynarsak her maçı kazanırız"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN