Son dakika! İşte TUSAŞ'a saldıran o teröristler

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmaların devam bildiriliyor. Saldırıyı gerçekleştiren üç teröristten 2'sinin etkisiz hale getirildiği belirtiliyor. İşte TUSAŞ'a saldıran o teröristlerin ilk görüntüleri...

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan yerli silah sistemlerinin geliştirilmesinde önemli yere sahip TUSAŞ'a terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda şehit ve yaralılar olduğu açıklandı.

TERÖRİSTLER KAMERADA

Saldırıyı gerçekleştiren teröristler, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde eli silahlı teröristlerin TUSAŞ yerleşkesine ticari taksi ile geldiği görünüyor.

Teröristlerden biri bina dışında görüntülenirken, eli silahlı diğer teröristin bina girişinde olduğu kaydedildi.

İşte saldırı anının ilk görüntüleri...

yeni-proje-7.jpg

yeni-proje-3.jpg

yeni-proje-4.jpg

yeni-proje-5-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN