Bangladeş'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi: Protesto olaylarında 187 kişi hayatını kaybetti

Bangladeş'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi: Protesto olaylarında 187 kişi hayatını kaybetti

Bangladeş'te devam eden şiddet olayları nedeniyle hükümet, kamu istihdamı reformlarını protesto eden gösterileri bastırmak için sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Bangladeş'te artan şiddet olayları hükümeti harekete geçirdi. Kamu istihdamı reformlarına karşı düzenlenen protestoların şiddetlenmesi üzerine hükümet, sokağa çıkma yasağı ilan etti. Olaylar sonucunda en az 187 kişi hayatını kaybederken, hükümet tarafından alınan sert önlemler arasında internet kesintileri ve askeri müdahaleler de bulunuyor. Güvenlik güçleri, Bangladeş'in Barishal kentinde cadde ve sokaklarda devriyelere devam ediyor.

9719120.jpg

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Hükümet, kamu istihdamı reformlarını protesto eden gösterileri bastırmak için sokağa çıkma yasağı ilan etti. En az 187 kişinin ölümüne yol açan olaylar, hükümet tarafından Salı günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı, internet kesintileri ve askeri müdahalelerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bangladeş'in Barishal kentinde güvenlik güçleri cadde ve sokaklarda devriyelere devam ediyor.

9719128.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN