Amerika'da mangal yapmak isteyen Türk'e büyük şok! Daha yiyemeden itfaiye hortumla söndürdü

Amerika'da mangal yapmak isteyen Türk'e büyük şok! Daha yiyemeden itfaiye hortumla söndürdü

Amerika'da mangal yapmak isteyen Türk'e büyük şok! Daha yiyemeden evinin önünde itfaiye bitti! Hortumla söndürüldü...

Amerika'da yaşayan bir Türk çiftin mangal keyfi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bahçelerinde ateş yakarak mangal yapan çift, komşularını endişelendirdi ve durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Amerikan polisleri, itfaiye ekipleri ile birlikte ateşi söndürdü. O anlara ait görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük ilgi gördü.

SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Türk çiftin bahçede mangal yaparken evlerinin önünde büyük bir ateş yakması dikkat çekti. Komşuların şikayeti üzerine polis ve itfaiye ekipleri eve geldi ve ateşi söndürdü. Bu görüntüler, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Bir sosyal medya kullanıcısı, gönderiye "Türkiye mi sandınız?" yorumunu yaparken, başka bir kullanıcı ise "Barbekü yapsalar böyle olmazdı" şeklinde bir yorumda bulundu. Olay, Amerika’daki farklı kültürel normların ve sosyal düzenin Türk vatandaşları üzerindeki etkisini de gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN