Almanya’nın Tel Aviv büyükelçisi de isyan etti

Almanya’nın Tel Aviv büyükelçisi de isyan etti

Almanya'nın Tel Aviv Büyükelçisi Steffen Seibert, İsrail polisinin AA'nın foto muhabiri Mustafa Haruf'a yönelik şiddetine sessiz kalamadı. Sosyal medyada paylaşılan şiddetin görüntülerini alıntılayan büyükelçi, "Bu dehşet verici ve çok endişe verici bir polis davranışıdır. İsrail, vatandaşlarının güvenliğine ne şekilde hizmet edebilir?" dedi.

Almanya'nın Tel Aviv Büyükelçisi Steffen Seibert, İsrail polisinin şiddetine isyan etti.

AA foto muhabiri Mustafa Haruf'a İsrail polisleri silahla tehdit ederek vahşice dövdüğü görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Büyükelçi Seibert, sosyal medyada hesabından şiddetin videosunu alıntılayarak, "Bu dehşet verici ve çok endişe verici bir polis davranışıdır. İsrail, vatandaşlarının güvenliğine ne şekilde hizmet edebilir?" dedi.

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te görev yapan AA foto muhabiri Mustafa Haruf'u görevi sırasında şiddetli şekilde darbetmiş ve gazeteci Haruf hastaneye kaldırılmıştı.İsrail polisleri ayrıca Haruf'un yanındaki kameraman Faiz Ebu Rumeyle'ye de saldırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN