Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan çocuklar için drama kursu

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan çocuklar için drama kursu

Üretken yapısıyla dikkat çeken Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocukların yaratıcılıklarını ve kendilerini ifade etme yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla drama kursu açıyor.

Kurs, 8-13 yaş arası çocuklar için tasarlanmış olup, çocukların sahne sanatlarına olan ilgilerini artırmayı becerilerini geliştirmelerini, özgüvenlerini daha ileriye taşımalarını hedefliyor.

Eğitimler, profesyonel eğitmenler tarafından verilecek olup, çocuklar oyunlar ve rol yapma etkinlikleriyle birlikte tiyatro dünyasına adım atacaklar.

Kayıt işlemlerinin ise 9 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na bizzat giderek veya 0454 2126050 numaralı telefonu arayarak yapılabileceği bildirildi.

Belediye Şehir Tiyatrosu yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın hem eğlenmelerini hem de sanatla tanışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Şehir tiyatromuzun düzenlediği drama kursu, çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine büyük katkı sağlayacak” görüşüne yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN