Game of Thrones eşyaları açık artırmada: Demir Taht satılıyor

Game of Thrones eşyaları açık artırmada: Demir Taht satılıyor

Game of Thrones dizisinin hayranları için heyecan verici bir haber geldi. Dizide kullanılan kostümler, aksesuarlar ve hatta ikonik Demir Taht gibi eşyalar, yakında düzenlenecek bir açık artırmayla satışa çıkarılacak.

Televizyon tarihine geçen "Game of Thrones" dizisinin hayranları için müjdeli bir haber var! Dizide kullanılan binlerce eşya ve kostüm, Ekim ayında düzenlenecek bir açık artırmayla satışa sunulacak.

Açık artırmada, dizinin en ikonik parçalarından Demir Taht'ın eritilmiş bir versiyonu, Jaime Lannister'ın zırhı ve kılıcı, Ak Gezenlerin ürkütücü protez dişleri gibi eşsiz parçalar yer alacak. Ayrıca Daenerys Targaryen'in etkileyici pelerinleri, Jon Snow'un meşhur kılıcı ve sevilen karakter Tyrion Lannister'ın broşu gibi birçok değerli eşya da müzayedede olacak.

Eşyaların satış fiyatının 500 dolar ile 20 bin dolardan başlaması planlanıyor.

59 EMMY ÖDÜLÜ KAZANDI

2011-2019 yıllarında yayınlanan fenomen dizide Emilia Clarke, Sean Bean, Sofia Turner, Maisie Williams, Kit Harington, Peter Dinklage ve Lena Headey gibi isimler yer aldı.

David Benioff ve D.B. Weiss tarafında yaratılan dizi, toplamda 59 Emmy ödülü kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN