Yeni iPhone bekleyenlere sevindiren haber: O tarihte çıkıyor! iPhone 16, dört modeliyle bomba gibi geliyor

Yeni iPhone bekleyenlere sevindiren haber: O tarihte çıkıyor! iPhone 16, dört modeliyle bomba gibi geliyor

iPhone 16 ailesi, düzenlenecek bir etkinlikle birlikte tanıtılacak. Apple, yeni iPhone modellerini görücüye çıkaracağı tarihi açıkladı. İşte detaylar...

Yeni iPhone modelleri her yıl olduğu gibi bu yıl da eylül ayında tanıtılacak. Apple tarafından yapılan açıklamayla birlikte iPhone 16 ailesinin tanıtılacağı etkinliğin tarihi belli oldu.

YENİ iPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Webrazzi'de yer alan habere göre, iPhone 16 ailesi, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü düzenlenecek bir etkinlikle birlikte tanıtılacak. Fiziksel katılımla birlikte gerçekleşecek olan etkinlik, her zaman olduğu gibi online olarak da yayınlanacak.

Apple tarafından aktarılan bilgilere göre 'Glowtime' adını taşıyan etkinlik, Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacak.

yeni-iphpne-ne-zaman-cikacak.jpg

iPhone 16 ailesinin toplamda 4 modelden oluşması bekleniyor. Bu modeller ise iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri olacak. iPhone 16 Pro modeli 6,3 inçlik, iPhone 16 Pro Max modelinin ise 6,9 inç büyüklüğünde ekranlarla gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN