Kullanıcılar şikayetçi: Twitter (X) ve Instagram neden geç açılıyor?

Kullanıcılar şikayetçi: Twitter (X) ve Instagram neden geç açılıyor?

Sosyal medya devleri Instagram ve X, kullanıcıların erişim sorunlarıyla karşılaşmasına neden olan gecikmeler ve kesintilerle gündemde. Peki, Twitter (X) ve Instagram neden geç açılıyor?

Son günlerde, aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaşan Instagram ile eski adı Twitter olan X platformları, kullanıcıların erişim sorunlarıyla sarsıldı. Birçok kullanıcı, bu popüler sosyal medya uygulamalarına ya erişim sağlayamadığını ya da son derece yavaş bir bağlantı ile karşılaştığını bildiriyor. Peki, bu sorunların nedeni nedir? Kullanıcıların sosyal medya deneyimini olumsuz etkileyen bu durumun arka planında yatan sebepler neler?

23 Ekim Çarşamba günü Twitter ve Instagram akışında sorun yaşayanlar araştırmalarına hız verdi. Gün içerisinde Twitter ve Instagram'a erişim sorunu yaşayan kullanıcılar "Twitter ne zaman düzelecek" sorusunun yanıtına yoğunlaştı.

Saat 17:00'dan sonra söz konusu uygulamalarda kesinti raporları gelmeye başladı.

SOSYAL MEDYA NEDEN YAVAŞLADI?

Instagram ve eski adı Twitter olan X'e erişim sorununda resmi kurum ya da kişilerden açıklama gelmedi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından da henüz bir açıklama yok.

screenshot-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN