Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Milli savunma sanayimiz göz bebeğimizdir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Milli savunma sanayimiz göz bebeğimizdir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, TUSAŞ'a yönelik terör eylemine ilişkin açıklamasında "Milli Savunma Sanayimiz, göz bebeğimizdir. Türkiye’mizin istikbaline ve istiklaline kast eden terör örgütleri ve destekçileriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" diye konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamasında "Türkiye’mizin istikbaline ve istiklaline kast eden terör örgütleri ve destekçileriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullanan Kacır, şunları kaydetti:

"Türk savunma sanayiindeki iftihar kaynağımız kurumlarımızdan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen alçak terör eylemi; bizleri 'Tam Bağımsız Türkiye' hedefimizden vazgeçiremeyecek. Milli Savunma Sanayimiz, göz bebeğimizdir. Türkiye’mizin istikbaline ve istiklaline kast eden terör örgütleri ve destekçileriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. TUSAŞ’taki ve savunma sanayiimizdeki tüm yol arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milli teknoloji hamlesinden asla geri adım atmayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN