Aliyev'den Türkiye'ye taziye mesajı: Bu hain terör eylemini şiddetle kınıyorum

Aliyev'den Türkiye'ye taziye mesajı: Bu hain terör eylemini şiddetle kınıyorum

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından Türkiye'ye taziye mesajı iletti. Aliyev, saldırıyı "hain bir terör eylemi" olarak nitelendirerek, mağdurların ailelerine ve Türk halkına başsağlığı diledi. Ayrıca, yaralananlara acil şifalar temennisinde bulundu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından Türkiye'ye başsağlığı mesajı gönderdi.

Aliyev, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından dünyanın dört bir yanında Türkiye’ye taziye mesajları gelmeye devam ediyor.

"BU HAİN TERÖR EYLEMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM"

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Aliyev’in, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mektubu yolladığı belirtildi. Mektupta, saldırıda hayatını kaybeden ve yaralananların olmasının onları derinden üzdüğünü belirten Aliyev, “Bu hain terör eylemini şiddetle kınıyor, sizlere, mağdurların ailelerine ve yakınlarına, kardeş Türkiye halkına şahsım ve Azerbaycan halkı adına en derin başsağlığı dileklerimi sunuyor, yaralananlara şifalar diliyorum. Allah rahmet eylesin” ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN