Ankara'dan İstanbul'a gidecekler dikkat! ABB duyurdu: Yarından itibaren o yol kapatılıyor

Ankara'dan İstanbul'a gidecekler dikkat! ABB duyurdu: Yarından itibaren o yol kapatılıyor

Ankara’da bulunan ve yarın İstanbul’a gitmeyi planlayan yolcular dikkat! Önemli bir duyuru yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), o yolun kapalı olacağını duyurdu. İşte detaylar…

Ankara’dan İstanbul’a seyahat edecek olan sürücüler için önemli bir uyarı geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 24 Ekim 2024 itibarıyla İVEDİK - YAKACIK bağlantı yolunda önemli bir değişiklik yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda, çevre otoyolu İstanbul istikametinde yol aktarımı gerçekleştirilecek ve trafik Havalimanı istikametinden çift yönlü olarak yönlendirilecek. Seyahat planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var!

yeni-proje-26.jpg

YOLDA KAPANMA VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

ABB tarafından yapılan açıklamada, İVEDİK - YAKACIK bağlantı yolundaki düzenlemeler nedeniyle sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları gerektiği belirtildi. Özellikle İstanbul yönünde seyahat edenlerin, yol kapanması nedeniyle zaman kaybı yaşamamak için planlarını önceden yapmaları tavsiye ediliyor.

capture-20241023202340824.jpg

RESMİ PAYLAŞIM YAPILDI

ABB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“24.10.2024 tarihi itibarıyla; İVEDİK - YAKACIK bağlantı yolu köprüsünde, Çevre Otoyolu İstanbul istikametinde yol aktarımı yapılacak olup trafik çift yönlü olarak Havalimanı istikametinden sağlanacaktır. Bu kapsamda alternatif güzergâhları kullanınız.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN