Park kavgası can aldı: Anbean kamerada

Esenler’de park yeri tartışmasında bir kişi, babasıyla kavga eden adamı bıçaklayarak öldürdü. Yaralanan adam hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli olay yerinden kaçarken, cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenler’de park yeri yüzünden çıkan tartışma, ölümle sonuçlandı. Birlik Mahallesi’nde 18 Ekim Cumartesi akşamı meydana gelen olayda, Hamdi Taşkum aracını sokağın başına park ederken, Kalender Tohum yanına gelerek evinin önüne park etmemesini istedi. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kalender Tohum, Taşkum’un aracının camına yumruk atınca kavga daha da şiddetlendi.

Bu sırada babasının yere düştüğünü gören Şafak Tohum, olay yerine koşarak geldi ve yakınında bulduğu bıçakla, aracında oturan Hamdi Taşkum’u defalarca bıçakladı. Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken, ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Göğsünden ağır yaralanan Hamdi Taşkum, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SALDIRGAN HENÜZ YAKALANAMADI

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin tartıştığı ve Şafak Tohum’un koşarak olay yerine gelip saldırıyı gerçekleştirdiği görülüyor. Saldırının ardından kaçan Şafak Tohum’un henüz yakalanamadığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN