TUSAŞ'taki saldırıda şehit olan taksicinin babası konuştu: Arabanın bagajına koymuşlar, sırtından vurdular

TUSAŞ'taki saldırıda şehit olan taksicinin babası konuştu: Arabanın bagajına koymuşlar, sırtından vurdular

TUSAŞ'ta meydana gelen terör saldırısında, 3 çocuk babası taksi şoförü Murat Arslan hayatını kaybetti. Oğlunun cenazesini henüz göremediğini belirten Mahmut Arslan, "Arabanın bagajına koymuşlar, sırtından vurdular" ifadelerini kullandı.

TUSAŞ'ta gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan, oğlunun acı dolu son anlarını anlattı.

Ankara Kahramankazan TUSAŞ'da gerçekleştirilen terör saldırısında 5 kişi şehit oldu, 14 kişi ise yaralandı.

Şehitlerden taksi şöförü Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan konuştu.

Sabah'ın aktardığı habere göre, baba Mahmut Arslan, "Bizi karakola götürdüler, telefonlarımızı aldılar haber almayalım diye sonra haber geldi. Yapacak hiç bir şey yok. Kolumuzun biri koptu. Bana akşam saatlerinde haber verdiler. Arabanın bagajına koymuşlar, sırtından vurdular. Ben oğlumun cenazesini daha görmedim. Buradan binmişler, TAi'de katliamı gerçekleştirmişler şerefsizler. Beş çocuğum vardı iki kız üç oğlan. Bir kolumu kırdılar. Oğlumunda üç tane çocuğu vardı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN