TUSAŞ çalışanı: Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz

TUSAŞ'ta çalışan bir mühendis, saldırı sonrası tahliye edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" diyerek, ekip ruhunu ve kararlılıklarını vurguladı.

TUSAŞ’ın bulunduğu bölgede meydana gelen saldırının ardından güvenli bir şekilde tahliye edilen çalışanlar, yaşanan olaylara rağmen üretim azmini kaybetmediklerini dile getirdi. Saldırı sonrası bir araya gelen mühendisler, hedeflerinin daha fazla üretim yapmak ve ülkeye katkı sağlamak olduğunu belirtti. TUSAŞ çalışanı, "Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz. Hainlere inat, işimize daha da sıkı sarılacağız" ifadelerini kullanarak, dayanışma ve motivasyon mesajı verdi.

"DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ"

Ankara Kahramankazan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen TUSAŞ çalışanı, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN