Epic Games'in ücretsiz oyunu belli oldu! 27 Haziran'a kadar ücretsiz: İki oyun birden

Epic Games'in ücretsiz oyunu belli oldu! 27 Haziran'a kadar ücretsiz: İki oyun birden

Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor! Oyunculara 27 Haziran'a kadar ücretsiz olarak sunacak! İki oyun birden...

Epic Games Store, oyunculara her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu hafta, 27 Haziran'a kadar ücretsiz olarak sunulan iki oyun var: Freshly Frosted ve Rumble Club.

FRESHLY FROSTED: LEZZETLİ BİR BULMACA MACERASI

resim-2024-06-19-120007403.png

Lightfox Games tarafından geliştirilen Freshly Frosted, bulmaca türünde bir indie oyun olarak karşımıza çıkıyor. Steam mağaza fiyatı 325 TL'yi aşkın olan bu oyunda oyuncular, 140'tan fazla bulmaca ile bezenmiş bu lezzetli macerada birbirinden farklı mekanikleri çözmeye çalışacaklar. Tatlı severlerin keyifle oynayacağı bu oyun, renkli grafikleri ve yaratıcı bulmacalarıyla dikkat çekiyor.

RUMBLE CLUB: OYUN İÇİ HEDİYELERLE DOLU

resim-2024-06-19-120045490.png

Bu haftanın diğer ücretsiz oyunu olan Rumble Club, oyunculara heyecan dolu anlar yaşatacak. Epic Games, bu oyunda oyunculara özel oyun içi hediyeler sunuyor. Rumble Club'da, hızlı tempolu dövüş mekanikleri ve zengin içerikleriyle keyifli vakit geçireceksiniz.

OYUNLARI NASIL ALABİLİRSİNİZ?

Epic Games Store radikal değişime gidiyor! Mobil sürüm, kişisel profil, oyun hediye etme ve daha bir çok özellik geliyor...​​​​​​​

Epic Games Store'dan ücretsiz oyun almak oldukça basit. Öncelikle Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra, almak istediğiniz oyunun sayfasına gidip "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu oyunları bir kez aldıktan sonra tamamen sizin olacaklar. Ancak, 27 Haziran'dan sonra bu oyunların yerini yeni ücretsiz oyunlar alacak, bu yüzden acele edin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN