Böyle bir iş görülmedi! Oyundaki mağazada çalışan aranıyor! Saatlik ücreti ise dudak uçuklatıyor

Böyle bir iş görülmedi! Oyundaki mağazada çalışan aranıyor! Saatlik ücreti ise dudak uçuklatıyor

Böyle bir iş ne duyuldu, ne görüldü! Oyundaki mağazada çalışacak eleman aranıyor! Saatlik ücreti ise dudak uçuklatıyor...

İsveçli mobilya devi IKEA, sanal dünyadaki varlığını genişletiyor. Şirket, Roblox platformunda açtığı sanal mağazada çalışacak on kişiyi işe alacağını duyurdu. Bu çalışanlar, mağazanın farklı bölümlerinde görev alacak, müşterilere mobilya paketleyecek ve sanal köfte servisi yapacaklar.

SANAL DÜNYADA BÜYÜYEN TEKNOLOJİ FİRMALARI

ikea-001.jpg

Disney, Epic Games ve Meta gibi büyük teknoloji firmalarının günlük yaşamımızı sanal alemlere taşıma çabaları devam ederken, IKEA da bu trende katıldı. Roblox'taki sanal mağazası için 10 personel almayı planlayan IKEA, bu çalışanlara ciddi maaşlar ödeyecek.

MAAŞ VE ÇALIŞMA ŞARTLARI

Bu pozisyonlar için saatlik 13,15 sterlin ücret ödenecek. Bu da güncel kura göre 545 TL yapıyor. İngiltere ve İrlanda'da ikamet eden adaylar tamamen uzaktan çalışacaklar. İngiltere'deki asgari ücretin 11,44 sterlin, olduğu göz önüne alındığında, bu maaş oldukça cazip görünüyor.

roblox-1.webp

KARİYER GELİŞİMİ VE FIRSATLAR

IKEA'nın iş ilanında, "Bizimle departmanları değiştirme, becerilerinizi geliştirme ve terfi alma fırsatına sahip olacaksınız. IKEA'da kariyer gelişimi her yönde büyüyebildiğiniz için benzersizdir. İnsanları, CV'deki tüm doğru kutuları işaretlemek yerine değerlerimize göre işe almanın önemine inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN