Asus ve Artesda iş birliğiyle Kadıköy İskelesi'nde 3D şov: Gözlük gerektirmeyen teknoloji büyüledi

Asus, Artesda iş birliğiyle Kadıköy İskelesi’nde gözlük gerektirmeyen 3D teknolojisiyle dikkat çekti. 1-14 Temmuz tarihleri arasında SeaPlay ekranında yayınlanan 25 saniyelik video, izleyicilere unutulmaz bir dijital deneyim sundu.

Asus, teknolojideki yenilikçi yaklaşımını Artesda iş birliğiyle Kadıköy İskelesi’nde gözler önüne serdi. 1-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında, SeaPlay’in açık hava ekranında yayınlanan özel 3D naked eye video içeriği, Asus’un en yeni ürünlerini tanıttı ve izleyicilere çarpıcı bir görsel deneyim sundu. Gözlük gerektirmeyen bu ileri teknoloji, Artesda’nın 3D video içerik üretimindeki uzmanlığıyla hayat buldu.

Kadıköy İskelesi’nden geçenler, sadece 25 saniyelik bu etkileyici video ile Asus’un son teknolojilerini yakından tanıma fırsatı buldu. Asus’un yenilikçi ürünleri, SeaPlay’in güçlü reklam platformu ile birleşerek unutulmaz bir dijital deneyim yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN