Apple AirPods kullanıyorsanız hemen kontrol edin! Bu yöntemle sahtesi hemen anlaşılıyor, eğer böyle olmuyorsa...

Apple AirPods kullanıyorsanız hemen kontrol edin! Bu yöntemle sahtesi hemen anlaşılıyor, eğer böyle olmuyorsa...

AirPods, Apple kullanıcılarının olmazsa olmazlarından biridir. Ancak piyasada sahte ürün satan çok satıcı bulunur. Çok az fiyat farkı koyarak alıcıları orijinal olduğuna ikna ederler. Peki AirPods’un orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? Çok kolay bir testi var, işte o test...

Apple AirPods kullanıcılarının en merak ettiği konulardan biri orijinalliği konusudur. Siz de AirPods'unuzun orijinal olup olmadığını anlamak istiyorsanız hemen bu testi yapın.

Apple AirPods'unuzun orijinal olup olmadığını merak ediyor musunuz? İşte sahte AirPods'u hemen tespit edebileceğiniz basit bir yöntem.

ORİJİNAL AİRPODS NASIL ANLAŞILIR?

Apple AirPods'ların orijinal olup olmadığını anlamak için kullanabileceğiniz pratik bir yöntem var. Bu yöntemi uygulayarak, AirPods'unuzun gerçek olup olmadığını hemen öğrenebilirsiniz:

  • İki kulaklığı birbirine yaklaştırın.
  • Orijinal AirPods'larda, kulaklıkların içinde mıknatıslar bulunduğundan, birbirlerine yaklaştırıldıklarında birbirini itme eğilimindedirler. Bu mıknatıslar, kulaklıkları birbirine dokunmadan uzaklaştırır.
  • Eğer kulaklıklar birbirine yaklaştırıldığında herhangi bir tepki vermiyorsa, bu durumda AirPods'unuzun sahte olma olasılığı yüksektir. Sahte AirPods'larda genellikle mıknatıs bulunmaz, bu yüzden hiçbir tepki göstermezler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN