Aksiyon tutkunlarının gözdesi GoPro Hero 13 özellikleri belli oldu! İşte tanıtım tarihi

Aksiyon tutkunlarının gözdesi GoPro Hero 13 özellikleri belli oldu! İşte tanıtım tarihi

Aksiyon tutkunlarının vazgeçilmezi GoPro Hero 13 özellikleri açıklandı! Tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor! İşte GoPro Hero 13 tanıtım tarihi...

Aksiyon kamera dünyasının liderlerinden GoPro, yeni amiral gemisi Hero 13 ile sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak Amazon’da listelenen ve gerçek görüntüleri ortaya çıkan GoPro Hero 13, teknoloji severleri heyecanlandırıyor. Cihazın tanıtım tarihi ise 16 Eylül olarak açıklandı.

GOPRO HERO 13 LANSMANA HAZIRLANIYOR

DJI’ın bu yılki rakibi Osmo Action 5 Pro’ya karşı güçlü bir yanıt olarak geliştirilen GoPro Hero 13, kullanıcılarıyla buluşmak için gün sayıyor. Tasarım olarak bir önceki modelle büyük benzerlik gösteren Hero 13, özellikle aksesuar seçenekleriyle dikkat çekiyor. Şirketin bu modelle birlikte piyasaya süreceği ekstra ekipmanlar arasında Floaty el tutacağı, Protective Sleeve, Magnetic Latch ve Magnetic Latch Ball Joint yer alıyor.

gopro-hero-13.jpg

HERO 13’ÜN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Yeni modelin özelliklerine gelince, GoPro Hero 13’ün 3X büyütme sağlayan Makro Lens modu ile geleceği ve Ultra Geniş Lens modundaki görüş açısını 177 dereceye kadar artıracağı belirtiliyor. Cihazın çekirdek özellikleri ve fiyatı konusunda ise henüz net bilgiler bulunmuyor, ancak hem kamera hem de aksesuarlarının yüksek fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.

GOPRO HERO 13’ÜN PİYASAYA ÇIKIŞ TARİHİ

Hero 13, 16 Eylül’de yapılacak lansmanın ardından yaklaşık üç hafta sonra DJI Osmo Action 5 Pro’nun ardından raflardaki yerini alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN