Adından söz ettiren MultiVersus geri dönüyor! O tarihte hem tam sürümle gelecek, hem de ücretsiz olacak

Adından söz ettiren MultiVersus geri dönüyor! O tarihte hem tam sürümle gelecek, hem de ücretsiz olacak

Bir zamanlar adından çok söz ettiren MultiVersus geri dönüyor! Çıkış tarihi belli oldu! O tarihte ücretsiz ve tam sürüm olarak geri gelecek...

Warner Bros. tarafından sunulan ve geçmiş yıllarda büyük ilgi gören MultiVersus, heyecanla beklenen bir geri dönüş yapıyor. Birçok popüler karakteri içeren dövüş oyunu, Mayıs ayında yapılacak önemli güncellemelerle tekrar tanıtılacak.

O TARİHTE YENİDEN PİYASADA OLACAK

MultiVersus Geri Dönüyor: Çıkış Tarihi Resmi Olarak Duyuruldu! - Tamindir

MultiVersus, 28 Mayıs'ta yeniden piyasaya sürülecek. Oyun geliştiricisi Player First Games ve yayıncı Warner Bros Games, MultiVersus'un PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S için tekrar oynanabilir hale geleceğini duyurdu.

ÜCRETSİZ OLARAK OYNANABİLECEK

How to play the MultiVersus open beta in the UAE | Esquire Middle East – The Region's Best Men's Magazine​​​​​​​

Ücretsiz olarak oynanabilecek MultiVersus, bir yılı aşkın bir süredir açık beta testinde bulunuyordu. 28 Mayıs'taki güncelleme ile birlikte oyunun tam sürümünün piyasaya sürüleceği belirtildi. Yapımın Unreal Engine 5 kullanılarak yeniden geliştirildiği ve grafiklerin büyük ölçüde iyileştirildiği ifade edildi.

Ayrıca, dünya genelindeki oyuncuları sorunsuz bir şekilde birbirine bağlamak için bazı güncellemeler yapıldı. Şirket, yenilenmiş bir netcode sistemi kullanacaklarını ve bu sayede bağlantı sorunları yaşayan kullanıcılar için olumlu bir deneyim sunacaklarını söyledi.

Güncellenmiş görseller ve yenilenmiş sunucuların yanı sıra, MultiVersus yeni bir PvE oyun modu da sunacak. Detayları henüz net olmamakla birlikte, bu modun oyunculara bazı oyun içi ödüller sunacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN