Torreira devreye girecek! Galatasaray'a 40 milyon euroluk süper yıldız orta saha...

Torreira devreye girecek! Galatasaray'a 40 milyon euroluk süper yıldız orta saha...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, 40 milyon euroluk süper yıldız orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, iddialı bir takım kurmayı planlıyor. Yaz transfer döneminde yıldızları kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, 40 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de elde ettiği 102 puan ile tarihi bir şampiyonluk yaşayan Galatasaray, yeni sezonda da şampiyonluğa ulaşarak 5. yıldızı takmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı kip, 40 milyon euroluk orta saha için kolları sıvadı.

Geride bıraktığımız sezon Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı.

Orta sahasına yıldız isimleri transfer etmeyi planlayan Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Premier Lig devi Tottenham formasını terleten Uruguaylı orta saha oyuncusu Rodrigo Bentancur'u transfer etmek için düğmeye bastı.

Okan Buruk'un bu transfer için çok ısrarcı olduğu belirtilirken sarı-kırmızılı ekibin, yıldız futbolcunun menajeriyle masaya oturduğu iddia edildi.

Tottenham reveal Rodrigo Bentancur injury update as key midfielder nears return | The Independent

Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 40 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bu transfer için sarı-kırmızılı ekibin Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira'nın da devreye gireceği ileri sürüldü.

Geçen sezon Tottenham forması altında 25 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN