Galatasaray orta sahaya bir süper yıldız daha getiriyor! Aslan'a 16 milyon euroluk orta saha

Galatasaray orta sahaya bir süper yıldız daha getiriyor! Aslan'a 16 milyon euroluk orta saha

Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 16 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Avrupa Ligi'nde tarihinde ikinci kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Galatasaray, bir yandan da Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefliyor.

Bu iki hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, 16 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı. Aslan, Sara ve Torreira'dan sonra orta sahaya bir süper yıldız daha transfer etmeyi amaçlıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, kış transfer döneminde orta sahasını güçlendirme kararı aldı.

Aslan, yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğü Nijeryalı orta saha oyuncusu Raphael Onyedika'yı bir kez daha gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin bu kez bu transferde oldukça ısrarcı olduğu öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu bu sezon Club Brugge forması altında 11 karşılaşmada görev alırken 1 asiste imza attı. 23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Nijerya formasını ise 9 karşılaşmada terletti ve 1 gole imza attı.

Raphael Onyedika Galatasaray'a gelmek istiyor | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN