Fenerbahçe yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! 57 milyon euroluk süper yıldız: 14 gol 79 asist...

Fenerbahçe yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! 57 milyon euroluk süper yıldız: 14 gol 79 asist...

Devre arasına kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, yüzyılın transfer bombasını patlatmak için düğmeye bastı.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon Jose Mourinho liderliğinde dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yüzyılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, 57 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

Devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, tarihi bir transfer operasyonu için çalışmalara başladı.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in sık sık sakatlık yaşaması nedeniyle bu pozisyona takviye yapma kararı alan Fenerbahçe, gözünü 57 milyon euroluk süper yıldız orta sahaya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya'nın futbol direktörü Mario Branco, Al Arabi'de mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen İtalyan süper yıldız Marco Verratti'yi transfer etme için kolları sıvadı. Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun da bu transferin gerçekleşmesi için özel mesai harcayacağı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 31 yaşındaki süper yıldız, bu sezon 10 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı.

İtalyan süper yıldız için bugüne dek toplamda 57 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız futbolcu, futbol kariyeri boyunca toplamda 524 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 14 gol 79 asiste imza attı.

Qatari side Al Arabi pushing to sign Paris Saint-Germain's Marco Verratti - Get Italian Football News

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN