Son dakika... Fenerbahçe'de deprem: Mourinho yıldız futbolcuyu takımdan kovdu

Son dakika... Fenerbahçe'de deprem: Mourinho yıldız futbolcuyu takımdan kovdu

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de milli maç arasında deprem... Mourinho'nun takımda istemediği iddia edilen yıldız futbolcu takımdan gönderildi.

ZEYNEP ORHAN

Fenerbahçe, Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Ryan Kent ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Ryan Kent ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir" denildi. Bu ayrılık, takımın kadro planlamasında radikal değişikliklere işaret ederken, Kent'in geleceği merak konusu oldu.

yeni-proje-5-002.jpg

MOURİNHO İSTEMEDİ, FENERBAHÇE İLE YOLLAR AYRILDI

Ryan Kent'in, özellikle teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda istemediği oyunculardan biri olduğu iddiaları futbol camiasında konuşuluyordu. Kent, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmuş ancak beklenen performansı sergileyememişti. Mourinho’nun planlarına uymadığı için yolların ayrıldığı iddiaları futbolseverler arasında gündem yaratmış durumda.

yeni-proje-6-002.jpg

RYAN KENT KİMDİR?

Ryan Kent, İngiliz futbolcu olup 11 Kasım 1996 tarihinde Oldham'da doğdu. Genç yaşta Liverpool altyapısında yetişen Kent, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Rangers'taki etkileyici performansıyla Fenerbahçe'nin radarına giren ve 2023 yılında Sarı Lacivertli ekibe katılan Ryan Kent, hem hızlı kanat oyuncusu kimliğiyle hem de gol yollarındaki katkılarıyla biliniyor.

Transfermarkt verilerine göre, Kent’in piyasa değeri 7 milyon Euro civarındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN