Tarihe geçmişti! Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yılın sürpriz takımına transfer oluyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Tarihe geçmişti! Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yılın sürpriz takımına transfer oluyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için gün sayıyor. Aslan, tarihinin en pahalı ikinci transferiyle yollarını ayırma kararı aldı. Yıldız ismin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Süper Lig'in son şampiyonu, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan sarı-kırmızılı ekipte ilk yolcu belli oldu.

2023 yılının kış transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan İtalyan golcü oyuncu Nicolo Zaniolo, geride bıraktığımız sezon takımdan ayrılarak kiralık olarak İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer olmuştu. İtalyan golcünün geleceği hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan İtalyan yıldızın yeni durağı belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde elde ettiği şampiyonlukla büyük bir sürprize imza atan Atalanta, İtalyan yıldız için devreye girdi. İtalyan yıldızın Atalanta'ya transfer olmak istediğini açıklayan Sabuncuoğlu, "Nicolo Zaniolo'ya en iyi teklifi yapan takım Atalanta. Zaniolo da Atalanta'ya gitmek ve İtalya'ya dönmek istiyor." diye konuştu.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki İtalyan golcü oyuncu, bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 39 karşılaşmada görev alırken 3 gole imza attı. İtalyan yıldızın yeni sezonda Atalanta formasını terletmesi bekleniyor.

Nicolo Zaniolo'ya milli çağrı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN