Son dakika! Aslan'dan Fenerbahçe'ye bir çalım daha! Anlaşma tamam: Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a 'evet' dedi!

Son dakika! Aslan'dan Fenerbahçe'ye bir çalım daha! Anlaşma tamam: Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a 'evet' dedi!

Son dakika! Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Batshuayi'den sonra Fenerbahçe'nin bir başka yıldızıyla da söz kesti. Aslan, yılın transfer çalımını açıklamak için geri sayıma geçti.

Süper Lig'de 102 puan ile şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir zafer elde eden Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe ile yollarını ayıran Belçikalı golcü Batshuayi ile anlaşarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, ezeli rakibinin bir diğer yıldızıyla da anlaşma vardı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdürüyor. Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Batshuayi'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibinin bir başka yıldızıyla da anlaşmaya vardı.

Karar Gazetesi Spor Müdürü Oğulcan Çoksayar'ın haberine göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe'nin Hollandalı savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde ile söz kesti.

Jayden Oosterwolde - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Çoksayar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray'dan sürpriz Jayden Oosterwolde hamlesi Transferin gerçekleşmesi maliyet detayları nedeniyle çok kolay değil. Ama uzun süredir yapılan görüşmeler neticesinde Galatasaray, projesi ile oyuncunun menajerini şartlara ikna etti. Jayden'ın teklifi kabul etmesi halinde ödeme konusunda farklı bir yöntem izlenecek. Sarı-Kırmızılılar, Jayden'ı Fenerbahçe'den koparıp kısa süre içinde 'önceden anlaştığı' Avrupa'nın dev kulüplerinden birine satarak kâr etmeyi planlıyor. Planlamada Oosterwolde'nin Galatasaray'da uzun süre kalması söz konusu değil. Haber olgunlaşmadan çok detaya girmek istemedim. Görüşme detayları birkaç gün içinde gelecek..."

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon 43 maçta görev alırken 2 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN